• Webbshop och fysisk butik
Fri frakt vid 599:-

Tease me, Time to Play, Time to Tease

  • 299 kr
Dela

TEASEME är ett av spelen i serien Tease & Please. Det riktar sig till två romantiska partners för mycket roliga och oöverträffade möjligheter för att leva ut fantasin.


Med detta erotiska spel upptäcker du positioner som du kanske inte provat på tidigare. Ta kontroll eller blir utsatt för det, vilken av dom föredrar du? Det som ingår i spelet är en ögonbindel, bondage rep, justerbara klämmor för bröstvårtorna, som kommer att stimulera dina sinnen på ett lekfullt och fantasifull sätt. Spelet har en manual på 10st språk: Engelska, Spanska, Franska, Tyska, Holländska, Polska, Ryska, Italienska, Svenska och Norska.


Du vet aldrig vad som kommer hända med detta överraskande spel med dominans och undergivenhet. Gillar du att dominera eller gillar du att vara den som blir dominerad? Har du någonsin upplevt hur bröstklämmor känns på kroppen och triggar dig till max? Hur känns din partners mjuka eller kittlande smekningar när du inte ser något för att du har en ögonmask på dig?


Ta en chans och bli överraskad av de olika uppgifterna som leder dig att växla mellan "undergoing" eller "performing". Dina sinnen kommer utökas till max, speciellt när du använder dig av de olika attributen som t ex; ögonmasken, bondagerepet eller de justerbara nippelklämmorna. Tease & Please önskar er båda två massor av lekfullt nöje!

Lådans storlek:

15 x 15 cm

Höjd: 3,5 cm