• Både webbshop och fysisk butik
Fri frakt vid 599:-

Kraftig penisring i rostfritt stål, 55 mm

  • 329 kr

Produkten finns snart i lager.

Dela

Metallpenisringar ger en längre och hårdare erektion vilket ger mer intensiva orgasmer!

Dessa ringar kallas kraftiga pga sin vikt och bredd, de är mer anpassade för att verkligen kännas när man bär dom, vara en skön tyngd runt "paketet" och ge dig extra uthållighet och njutning!

Penisringar är både en leksak, ett verktyg och ett hjälpmedel. Den kan användas både för att få kraftigare erektion och för ökad njutning.

När Du blir upphetsad går signaler från hjärnan ner till penisen, som består av tre svällkroppar. När dessa fylls med blod så reser den sig. Det är det vi kallar stånd. Många kan dock uppleva att erektionen sviktar, försvinner eller tar slut för fort. Då är det en bra idé att använda en penisring för att förhindra detta. Med hjälp av en penisring stannar blodet kvar längre i penis och erektionen bevaras. Istället för att penisen slaknar, kan du bevara ståndet längre och njuta mer. En penisring går att använda för enskilt bruk eller tillsammans med en partner.

Det är en fördel att ha lite erfarenhet med denna sorts penisring då man uppnår det bästa resultat om man använder en ring med den helt rätta storleken.

När du väljer storlek, mät hur bred din penis och pung är och fundera över hur hårt du vill att den ska sitta. Det är viktigt att måttet blir rätt eftersom ringen inte alls är töjbar.

Storlek: Innerdiameter:
S = 45 mm
M = 50 mm
L = 55 mm
Ytterdiameter:
S = 58 mm
M = 66 mm
L = 72 mm
Material: Rostfritt stål